Kaip prisijungti prie paskyros? Print

  • 5

Nežiūrint į tai, kad paskyrų valdymui naudojama itin paprasta sistema, retkarčiais vis dar kyla klausimų kaip prisijungti prie paskyros,  kaip pasikeisti slaptažodį, pašto adresą ar kitus duomenis ir iš to sekantis pageidavimas, kad šituos duomenis pakeistų SERV.LT. Ir čia iš karto problema - visos tokio tipo užklausos yra traktuojamos, kaip nevykęs bandymas neteisėtai perimti vartotojo paskyros valdymą ir žinoma vienaip ar kitaip pasinaudoti duomenimis.

SERV.LT niekada, nei prie jokių aplinkybių nesuteiks Jums prisijungimo informacijos reikalaujant el.paštu, telefonu ar kitomis ryšio priemonėmis.

Visos tokio tipo užklausos yra ignoruojamos. Primygtini reikalavimai padaryti rankiniu būdu vieną ar kitą pakeitimą paskyroje tik sukels įtarimus ir gali būti apskritai blokuojama prieiga prie paskyros ir pareikalauta kontrolinio patvirtinimo per banko sąskaitą, priklausančią paskyrą užsakiusiam asmeniui. Toks patvirtinimas gali būti būtinas, jeigu praradote sistemoje registruoto el.pašto prieigą. Nuo tokios situacijos apsisaugojimo, rekomenduojame įrašyti papildomą kontaktinį el.pašto adresą.

Directadmin prisijungimo slaptažodį galite pasikeisti tiesiai šioje sistemoje, jeigu paslauga aktyvi. Spaudžiate žalią mygtuką ir viskas Jums pasiekiama. Tokiu būdu pakeitus Directadmin vartotojo slaptažodį, naujas slaptažodis bus FTP, bei el.pašto prisijungimui. Jeigu paslauga neaktyvi, tuomet nieko pakeisti negalima, po 30d. visi duomenys bus tiesiog ištrinti., jeigu neaktyvuosite paslaugos.

Yra vienas įrankis pamiršus slaptažodį, tai slaptažodio priminimo užklausos aktyvavimas:

Pamiršote slaptažodį?

Visi kiti prisijungimas valdomi iš šios sistemos. Išimtis fiziškai dedikuoti serveriai. VPS root slaptažodžius galite pasikeisti pasinaudoję terminaliniu prisijungimu prie VPS per šią sistemą.

 


Ar šis atsakymas naudingas?

« Atgal